Om os

I Haaning & Merrald hjælper vi professionelle køkkener i både det offentlige og private med bæredygtig omlægning og grøn omstilling. Og vi gør det med baggrund i mere end 15 års praktisk erfaring og med fokus på råvarer og sæsoner, på madoplevelser og med stor respekt for både dem, der står bag gryderne og dem, der spiser maden.

PIA HAANING RASMUSSEN

PIA HAANING RASMUSSEN

Partner & Seniorkonsulent

pia@hamer.dk

MARIE MERRALD

MARIE MERRALD

Partner & Seniorkonsulent

marie@hamer.dk

Vi funderer grøn forandring i: 

Maden

Velsmag kommer ikke af sig selv. Det kommer, når der er styr på råvarerne, sæsonerne og på tilberedningen og tilsmagningen. Og så hjælper det, når maden bliver lavet fra bunden med lige dele dygtighed og kærlighed.

Menneskene

Mad skal skabe glæde og vække begejstring hos de spisende. Og hos dem, der står bag gryderne. Hvis fagligheden og engagementet forsvinder, kan det smages på tallerkenerne.

Måltiderne

De gode spiseoplevelser kommer, når det hele går op i en højere enhed. Når præsentationen fremhæver smagene, duftene, farverne og når borddækningen og stemningen i rummet rammer det hele ind.

“Ud over at være os selv samarbejder vi med en række dygtige undervisere, kokke, madhåndværkere og specialister inden for værtskab.”