Analyser og afrapportering
“For at finde ud af hvor langt man kan nå, skal man først vide, hvor man står.”
Vi arbejder med gennemprøvede analysemodeller, der tager udgangspunkt i indkøbsdata fra en given periode. På den måde får I en baseline for, hvor bæredygtigt jeres køkken er i dag. Og det giver os mulighed for at komme med et konkret bud på, hvor stort potentiale I har for udvikle jeres køkken i en mere bæredygtig retning i forhold til klima, økologi og verdensmål.
Når målene er sat, hjælper vi desuden med løbende afrapportering.
![Analyser og afrapportering AAnalyser og afrapportering](https://hamer.dk/wp-content/uploads/2022/08/Analyser-og-afrapportering-scaled.jpg)
Med analyserne får I blandt andet svar på:
![](https://hamer.dk/wp-content/uploads/2022/09/Frame-8-1.png)
Økologiprocent
![](https://hamer.dk/wp-content/uploads/2022/09/Frame-7.png)
CO2 forbrug
![](https://hamer.dk/wp-content/uploads/2022/09/Frame-6.png)
Sammensætning af indkøbte fødevaregrupper
![](https://hamer.dk/wp-content/uploads/2022/09/Frame-5.png)
Anvendelse af sæsonens frugt og grønt
![](https://hamer.dk/wp-content/uploads/2022/09/Frame-4.png)
Fordeling af proteiner fra animalske og vegetabilske kilder
![](https://hamer.dk/wp-content/uploads/2022/09/Frame-3.png)
Anvendelse af lokale råvarer
Hjælp til grøn forandring?
Giv os et ring eller send en mail, hvis I har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende møde.