Analyser og afrapportering

“For at finde ud af hvor langt man kan nå, skal man først vide, hvor man står.”

Vi arbejder med gennemprøvede analysemodeller, der tager udgangspunkt i indkøbsdata fra en given periode. På den måde får I en baseline for, hvor bæredygtigt jeres køkken er i dag. Og det giver os mulighed for at komme med et konkret bud på, hvor stort potentiale I har for udvikle jeres køkken i en mere bæredygtig retning i forhold til klima, økologi og verdensmål.
Når målene er sat, hjælper vi desuden med løbende afrapportering.

AAnalyser og afrapportering

Med analyserne får I blandt andet svar på:

Økologiprocent

CO2 forbrug

Sammensætning af indkøbte fødevaregrupper

Anvendelse af sæsonens frugt og grønt

Fordeling af proteiner fra animalske og vegetabilske kilder

Anvendelse af lokale råvarer

Hjælp til grøn forandring?

Giv os et ring eller send en mail, hvis I har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende møde.