Grønt kantinekoncept hos Rudersdal Kommune

“Det har givet stor værdi at samarbejde med en rådgiver, der selv har erfaring med kokkefaget og som kender storkøkkenet og præmisserne for mit arbejde.”

Ken Møller

Køkkenchef, Rudersdal Kommune

Opgaven

I Rudersdal Kommune har vi hjulpet med at udvikle og implementere et mere bæredygtigt kantinekoncept. Som resultat er kommunens kantiner gået fra buffet til portionsanretning suppleret af brød og salater.

Hos Haaning & Merrald har vi afviklet to workshops for kommunens team, hvorefter vi udviklede kantinemanifest og madkoncept særligt til kommunen. I forbindelse med udrulningen var vi på inspirationstur med kommunens køkkenchef for at se og smage på andres erfaringer. Som resultat er det slut med præfabrikerede varer hos Rudersdal Kommune. Nu bliver mayonnaisen pisket og surdejsbrødet bagt i køkkenet.

Det betyder, at Rudersdal Kommunes kantiner er blevet mere grønne og de spisende er blevet mere tilfredse. Der er skåret ned for madspildet og op for de klimavenlige råvarer.

Er du klar til at forvandle dit køkken? Kontakt os!

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module